Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Ook kan u dan ook zelf kiezen ofwel u de 1200 kg zware friteswagen laat bezorgen voor 0,44 eurocent per kilometer vanafVlaams Brabantof dat u deze zelf komt afhalen. Indien u dan ook ervoor kiest een aanhanger alleen op te halen, denkt u dan ook dan aan bestemd transport?

Alle frietkramen bestaan zo ingericht het wij in ons korte tijd een grote band personen van ons heerlijke portie versgebakken friet met snack mogen voorzien. Lang wachten is dus ook niet met de orde!

Onze missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en een onwijs scala over oudste capaciteit snacks voor u dan ook op locatie.

Weet jouw trouwens dat je zodra mobiele frietkraam vaak behoorlijk hetgeen restafval overhoudt? Bijvoorbeeld wanneer er doch één gehaktstaaf wordt besteld. Om het te voorkomen, en het gemak aangaande ons duidelijke prijs te melden, heeft Friet & Snacks On Wheels ons berekentool opgezet.

Bij dit inhuren met een frietwagen worden vaak vraagtekens gezet omtrent de prijzen. Veelal bestaan er pakketten waarbij je alleen dien berekenen hoe veel je ‘normaliter’ kwijt zal zijn, en daar ontstaan alsnog alang eens onduidelijkheden over.

Bezit u dan ook vragen/opmerkingen ofwel wilt u dan ook registreren, neem vervolgens vrijblijvend aanraking op via hieronder invulformulier in te vullen.

Na het invullen van een aantal vragen kun jouw alleen een code samenstellen (let immers: niet al die regels zijn betreffende inzet). In de hygiënecode ogen regels over dit veilig omgaan met voedsel bijvoorbeeld:

Zoveel stroom gebruiken stelt nogal hetgeen veiligheidseisen met je bedrading om brandgevaar via oververhitting over de kabels uit te sluiten.

Organiseert u binnenkort een evenement ofwel feestelijkheid en raakt u hiervoor op speurtocht naar ons frietkraam? Bij Werner met Hoof Fun & Food kunt u terecht voor dit huren aangaande ons stijlvolle en gezellige frietkraam welke ideaal kan zijn voor elke gebeurtenis. Wij verhuren ons frietkraam met  de eigen collegas.

Tanken betreffende genoeg goede korting? Vandaag is een feestelijke opening met Esso de Meern. Lees er alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het toch huiselijk bij Leidens Ontzet aan het begin betreffende de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit kan zijn nationale kroket dag!

nl sluiten daar beslist voor met. Onze alleen gesneden, wil je meer info krokante Vlaamse friet en smakelijke snacks geraken vers gebakken op een locatie. Om het u dan ook alsnog beter te maken, komt ons kundige medewerkers mee. Zo hoeft u dan ook zelf niks te doen vervolgens genieten wanneer u dan ook ons frietwagen huurt in Limburg.

Wij kunnen de bezoekers voorzien ons lekkere portie versgebakken friet en ons lekkere snack die op locatie voor u gebakken worden. U bezit dus nauwelijks zorgen ofwel de gasten betreffende een lege maag tot huis toe horen te.

Vul onderstaand de gegevens in en ontvang ieder mail een prijsopgave. Wij moeten u hierna uitproberen in 12 uur te contacten per smartphone ofwel via de mail. Bedankt voor uw interesse!

Neem vervolgens contact met ons op via de Facebookpagina of belangstelling ons prijsopgave aan via onze website. Telefoneren mag allicht ook, zie de contactgegevens op de site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *